Siksi toimme yhteen Suomen lahjakkaimmat nuoret tekstiilisuunnittelijat ja yli 30 vuotta kokemusta lemmikkivaatteiden suunnittelusta. Lopputulos on kattava mallisto leikkisiä, funktionaalisia ja tyylikkäitä koiranvaatteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Alla voit lukea tarinan tai inspiraationlähteen kullekin mallistomme designkuoseista. Lisäämme kausittain uusia värejä ja kuoseja mallistoomme, joten muista seurata meitä uutiskirjeellä tai sosiaalisessa mediassa, jotta kuulet tuoteuutuuksista ensimmäisten joukossa!Kuosivalikoimamme

The Piña

"Näen sen välittömästi siinä hedelmäkorissa. Jotain niin tuttua, mutta silti niin eksoottista. Pelkästään sen katsominenkin vie minut trooppiselle saarelle. Paksun pinnan karheat kuvioinnit ja vaihtuvat värit kutsuvat lähempää tarkastelua. Kruunumaiset lehdet täydentävät sen majesteettisen olemuksen. Ananas on erinomainen esimerkki luonnon ihmeestä. Kukapa ei rakastaisi The Piña."

Crossroads

"Crossroads-kuosi juhlistaa kaupunkien kauneutta. Ajattele, jos voisit lentää ja ihastella kotikaupunkiasi yläilmoista. Katujen ja korttelien verkosto muodostaa ilmasta käsin kiehtovan kuvion. Siellä tutuilla kulmilla arjen seikkailusi tapahtuvat."

Hieroglyphs

"Muinainen Egypti kiehtoo ihmisiä joka paikassa ja sen vaikutus meidän kulttuurilliseen perintöön on kiistaton. Jollain tavalla ne faaraot ja jumalat, myytit ja salaisuudet, ja monumentit ja symbolit inspiroivat muotoilua ja arkkitehtuuria tänäkin päivänä. Kuvittele olevasi osa kulttuuria, joka määrittelee ihmiskunnan tulevaisuuden."

Luca's Daydream

"Niin paljon nähtävää ja tehtävää! Puistoseikkailut ja haisteluretket. Tuoksujen ihmettelyä, makkaroiden etsintää ja kuoppien kaivamista. Loputtomasti rapsutuksia perheen sohvalla. Kohtaamisia uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa, ja ihailun kohteena olemista. Voiko elämä enää paremmaksi muuttua? Luca on utelias pikku pentu ja tämä on hänen päiväunensa."

Bold by design. Cute by nature.