Siksi toimme yhteen Suomen lahjakkaimmat nuoret tekstiilisuunnittelijat ja yli 30 vuotta kokemusta lemmikkivaatteiden suunnittelusta. Lopputulos on kattava mallisto leikkisiä, funktionaalisia ja tyylikkäitä koiranvaatteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Alla voit lukea tarinan tai inspiraationlähteen kullekin mallistomme designkuoseista. Lisäämme kausittain uusia värejä ja kuoseja mallistoomme, joten muista seurata meitä uutiskirjeellä tai sosiaalisessa mediassa, jotta kuulet tuoteuutuuksista ensimmäisten joukossa!Kuosivalikoimamme

The Piña

"Arjestamme on helppo löytää paljon inspiraation lähteitä. Esimerkiksi ananas on tietyllä tavalla niin tuttu näky hedelmäkorissa, mutta, kun sitä tarkastelee lähemmin, niin ymmärtää, miten valtavan eksoottinen ja jännittävä hedelmä se onkaan. Nahkamaisen pinnan karheat kuvioinnit ja vaihtelevat värit ovat upeaa luonnon geometriaa. Kruunumaiset lehdet taas luovat jopa majesteettisen olemuksen. Ananaksen muodosta on tullut tietynlainen symboli trooppisuudelle. Ja kukapa ei rakastaisi trooppista paratiisia ja The Piña."

Crossroads

"Crossroads-kuosi kuvastaa kaupunkikorttelien kauneutta ja rytmiä. Kuvittele, jos voisit lentää ja ihastella kotikaupunkiasi yläilmoista. Katujen ja korttelien verkosto muodostaa ilmasta käsin kiehtovan kuvion. Kotikulmasi näyttäisivät hyvin erilaisilta ilmasta käsin, vaikka kyseessä on ne samat tutut korttelit, joissa iso osa arjen seikkailuistanne tapahtuvat."

Hieroglyphs

"Muinainen Egypti kiehtoo ihmisiä ympäri maailmaa ja sen vaikutus meidän kulttuurilliseen perintöön on kiistaton. Ikoniset faaraot ja jumalat, myytit ja salaisuudet, ja monumentit ja symbolit inspiroivat muotoilua ja arkkitehtuuria vielä tänäkin päivänä. Kuvittele olevasi osa kulttuuria, joka määrittelee ihmiskunnan tulevaisuuden."

Luca's Daydream

"Niin paljon nähtävää ja tehtävää! Puistoseikkailut ja haisteluretket. Tuoksujen ihmettelyä, makkaroiden ryöväämistä ja kuoppien kaivamista. Loputtomasti rapsutuksia perheen sohvalla. Kohtaamisia uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa, ja ihailun kohteena olemista. Voiko elämä enää paremmaksi muuttua? Luca on utelias pikku koiruli ja tämä on hänen päiväunensa."

Bold by design. Cute by nature.