Beana perustettiin virallisesti vuonna 2020, mutta brändin idea sai alkunsa jo muutama vuosi aiemmin ystäväporukan kesäviikonlopussa. Siellä keskustelimme lemmikkien ihanuudesta, intohimosta muotoiluun ja designiin, ja halusta tehdä maailmasta parempi paikka. Lopputuloksena syntyi visio korkealaatuisesta lemmikkibrändistä, joka edistää ympäristöystävällisyyttä ja mahdollistaa vastuullisuutta. Beana brändi onkin kunnianosoitus ihmisten ja eläinten kauniille yhteiselolle: tuemme harmonista elämää luonnon kanssa säilyttääksemme terveen maapallon.

Beana on ennen kaikkea design yritys. Tavoitteemme on uudelleenmääritellä lemmikkivarusteiden markkina tuomalla yhteen Suomen lahjakkaimmat nuoret tekstiilisuunnittelijat ja pitkänlinjan yli 30 vuoden kokemus lemmikkitarvikkeiden kehityksestä. Tarkoituksemme on luoda maailman parhaat, kauneimmat, mukavimmat ja kestävimmät tarvikkeet lemmikeille. Samalla haluamme edistää, opettaa ja mahdollistaa vastuullisuutta. Meille lemmikit, design ja luonto ovat kaikki kaikessa, ja olemme varmoja, että ainakin osa lemmikinomistajista ajattelee samoin.

Filosofiamme

Me uskomme, että lemmikit ansaitsevat parempia tarvikkeita, jotka täyttävät heidän tarpeensa ja istuvat heidän persoonaansa. Lisäksi haluamme edesauttaa, että aikasi lemmikkisi kanssa on mahdollisimman helppoa ja hauskaa. Tämä tarkoittaa, että teemme paljon töitä kehittääksemme tuotteita, jotka istuvat täydellisesti lemmikille ja inspiroivat designillaan. Beanassa käytämme lemmikkien tarvikkeisiin samoja korkeita laatuvaatimuksia kuin ihmisten muodissa käytetään ja toivomme, että nautit tuotteistamme yhtä paljon kuin pieni karvainen ystäväsi!

Vastuullisuus

Beana on sitoutunut kaikessa toiminnassaan vastuullisuuteen ja sitä ohjaa kolme ohjenuoraa. Ensiksi, Beanan tuotteet tuotetaan EU:ssa ja ainoastaan sellaisten valmistajien toimesta, joilla on riittävät ympäristösertifikaatit. Toiseksi, käytämme ainoastaan korkealuokkaisia ja kestäviä materiaaleja, ja mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä vaihtoehtoja, emmekä käytä pakkausmuoveja. Kolmanneksi, Beana sitoutuu lahjoittamaan yrityksenä 5% voitoistaan ympäristön ja eläinten suojeluun. Valitsemalla Beanan lemmikinomistajat voivat olla varmoja siitä, että tekevät vastuullisen valinnan ja ovat osa yhteisöä, joka edesauttaa vihreämpää tulevaisuutta.

Kiitos, että arvostat suomalaista designia. Kiitos, että valitset vastuullisen brändin.

Sinä olet Beana.

 

 

Bold by design. Cute by nature.